|
Macar Salamlı Acılı Kanepe |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc112771
Gönderme Tarihi: 17.Kas.2015
1,733 defa indirildi / yazdırıldı
|
15 dilim baget ekmeği
15 dilim macar salaam
Yeteri kadar sert deri tulum
1 su bardağı paprika sosu
2 yemek kaşığı tereyağı
1 tutam kuru dağ kekiği
1 tutam maydanoz
Ekmeklerin üzerine fırça ile tereyağı sürün ve kekik serpin. Ekmekleri teflon tavada kısa süre ısıtın. Çıkan ekmeklere bir dilim salam, ve tulum parçalarından koyun. Ekmekler ılık ılıkken bu salam ve peynir koyma işlemlerini bitirin. Daha sonra her ekmeğe tatlı kaşığı yardımı ile paprika sosu koyun. Ekmekler bitene kadar işlemi tekrarlayın. Maydanoz ile süsleyerek servis edin.
|
|