http://www.verita.com.tr
Avokado ve Hindistan Cevizli Mus:
1 adet Verita Yemeye Hazır Avokado
1 çay kaşığı Verita Limeın suyu
1/2 konserve kutusu Hindistancevizi sütü
2 yemek kaşığı süt reçeli (condensed milk)
Ballı yoğurt karışımı:
1.5 yemek kaşığı bal
1 su bardağı doğal yoğurt
Süslemek için:
Dilediğiniz kadar Verita Mangosten
İnce kıyılmış badem.
Tüm avokado ve hindistancevizi mus bileşenlerini bir blendere ekleyin, pürüzsüz olana kadar karıştırın, soğutun. Balı ise yoğurtla birlikte karıştırın. Mus ve yoğurt karışımını bir kaseye sıralı olarak döküp mangosten dilimleri ile süsleyin. Doğranmış bademleri de üstlerine serpin.
|