Kısa URL: https://ml.md/lc47784
Gönderme Tarihi: 26.Şub.2010
1,935 defa indirildi / yazdırıldı
500 gr pirinç
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 adet soğan
60 gr iç fıstık
60 gr kuşüzümü
10 gr yenibahar
10 gr tarçın
5 gr tuz
5 gr karabiber
5 dal dereotu
5 dal maydanoz
1/2 litre su
Hazırlanışı
İç Harcı: Pirinç ve kuş üzümünü önceden ıslatın. Zeytinyağında soğanları ve iç fıstığı kavurun. Pirinci ve diğer baharatları ekleyin. Su ilave edin. 5 dakika kaynatıp altını kapatın ve demlendirin. Maydanoz ve dereotu ekleyin. Mantarların saplarını çıkarıp içine hazırladığınız harcı doldurun. önceden ısıtılmış 180 derece fırında 8 dk pişirin.