Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Cordon Bleu Tarifleri > MARKİZ TARTÖLETLERİ (1 adet - 19,775 defa bakıldı)

MARKİZ TARTÖLETLERİ


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Bavaruaz Tarifleri
Charlot Tarifleri
Cordon Bleu Tarifleri
Crem Brule Tarifleri
Gato Tarifleri
Volovan Tarifleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


MARKİZ TARTÖLETLERİ

bitmeyen şarkı
Editor
Editor

Kayıt: 07.01.2011
Mesajlar: 2219
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc62777
Gönderme Tarihi: 26.Nis.2011
2,430 defa indirildi / yazdırıldı




Hamuru:
175 gr (1 12 su bardağı) un
1 fiske tuz
45 gr (3 çorba kaşığı) tereyağı
45 gr (3 çorba kaşığı) margarin
2-3 çorba kaşığı buzlu su
Harcı:
3 yumurtanın sarısı
1 tatlı kaşığı şeker
30 gr (1/4 su bardağı) un
1 çorba kaşığı mısır nişastası
1 kahve kaşığı tuz
30 gr (2 çorba kaşığı) tereyağı (eritilmiş)
60 gr (1/2 su bardağı) kaşar peyniri rendesi
175 gr süt
Kaplaması:
60 gr (1/2 su bardağı) kaşar peyniri rendesi
1 çay kaşığı toz hardal
1 kahve kaşığı pul kırmızıbiber

Hamuru yapmak için, un ve tuzu orta boy bir kaseye eleyip, tereyağı ve margarini bıçakla ufak ufak keserek, ekleyiniz; parmaklarınızla yoğurarak yağı una, ekmek içi görünümü alana kadar yediriniz. Karışıma 2 çorba kaşığı buzlu su katıp bıçakla una yedirerek ellerinizle hamur pürtüksüz olana kadar yoğurunuz. Hamur çok kuru ise bir çorba kaşığı daha su katıp, hamuru 30 dakika buzdolabında bekletiniz.
Bu arada harcı yapmak için, yumurta sarısı ve şekeri, orta boy bir tencerede, yumurta teli ya da elektrikli çırpıcıyla karışım krema gibi olana kadar çırpınız.
Un, mısır nişastası ve tuzu katıp, pürtüksüz olana kadar sürekli dövünüz. İçine eritilmiş tereyağı ve kaşar peynirini ekleyiniz.
Tencereyi orta ateşe oturtunuz. Sütü yavaş yavaş, tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak katıp, 3-4 dakika, koyulaşana kadar pişiriniz. Tencereyi ateşten indirip harcı biraz soğuması için bir kenara bırakınız.
Önce fırınınızı orta sıcaklığa (190®C) getirip ısıtınız.
Hamuru buzdolabından çıkarıp, hafifçe unlanmış hamur tahtasına 1/2 cm kalınlığında dört köşe açınız. Hafifçe unlanmış 9 cm'lik bisküvi kalıbıyla 18 yuvarlak kesip tartölet kalıplarına bastırarak yerleştiriniz.
Harcı hamurlara eşit olarak döşeyip üstlerini bıçağın tersiyle düzeltiniz.
Tartöletleri, fırında 15-20 dakika, hamur pişip harcı hafifçe kızarana kadar pişirerek çıkarınız.
Küçük ıbir kasede, kaplama malzemesini karıştırıp her tartöletin üstüne biraz serpiniz. Tartöletleri yeniden fırına sürüp 10 dakika daha, peynir nar gibi olana kadar pişiriniz. Tartöletleri fırından çıkarıp, sıcak yada soğuk servis ediniz.






MARKİZ TARTÖLETLERİ Tarifleri Cordon Bleu Tarifleri



(1 adet MARKİZ TARTÖLETLERİ 19,775 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort