|
Maş Fasulyeli ve Buğdaylı Ekşi Salata |
|
gül
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638 Şehir: izmit |
Kısa URL: https://ml.md/lc178150
Gönderme Tarihi: 10.Haz.2024
105 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.cumhuriyet.com.tr
1 su bardağı maş fasulyesi (haşlanmış)
1 su bardağı buğday (haşlanmış)
1 adet mor soğan
1/4 adet mor lahana
1/2 demet maydanoz
1 adet havuç
1 adet limonun suyu
1/2 çay bardağı nar ekşisi
1/2 çay bardağı zeytinyağı
2 çay kaşığı tuz
Soğanı ve mor lahanayı ince uzun şeritler halinde doğrayın. Havucu soyacak yardımı ile şeritler halinde doğrayın.
Maydanozu ince ince kıyın. Tüm malzemeleri derin bir kaba koyup harmanlayın ve servis edin.
|
|