2 domates (kabuları soyulmuş, incecik doğranmış)
2 soğan (kabukları soyulmuş, incecik doğranmış)
5-6 diş sarımsak ( kabukları soyulmuş, incecik doğranmış)
2 yeşil biber ( incecik doğranmış)
6 yaprak marul (incecik doğranmış)
1 demet maydanoz (incecik doğranmış)
1 demet nane (incecik doğranmış)
1 demet taze soğan (incecik doğranmış)
1 demet taze sarımsak (incecik doğranmış)
SOS:
1 su bardağı KOSKA Tahin
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 çay kaşığı kırmızı biber
2 limon suyu
1 çay kaşığı tuz
Tahin, limon suyu ve tuz, kırmızı biberle karıştırılır. İncecik doğranmış sebzeler ve zeytinyağı ilave edilir. Karıştırışır, tabaklara servis yapılır.
|