Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Armut Tatlısı Tarifleri > Meyve Ufalaması (1 adet - 7,657 defa bakıldı)

Meyve Ufalaması


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Meyve Ufalaması

kar
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 21.01.2016
Mesajlar: 30
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc115345
Gönderme Tarihi: 07.Mar.2016
1,261 defa indirildi / yazdırıldı




250 gr anjelika erik
250 gr elma
150 gr tozşeker
Yarım çay kaşığı tarçın
1000 ml su
100 gr ahududu
100 gr yaban mersini
20 gr margarin
Üzeri için:
200 gr elenmiş un
100 gr toz şeker
100 gr margarin

Meyveleri çekirdeklerinden ayırarak küçük parçalar haline getiriniz. Hazırlanacak parçalar kuşbaşı büyüklüğünden çok büyük olmazsa daha iyi olur. Tavanın içerisine margarin atın ve orta sıcaklıkta erimesini bekleyin. Margarin eridikten sonra doğradığımız elmaları, şekeri ve tarçını içine koyun. 7 dakika kadar bekleyin. Su ekleyin. 5 dakika karıştırarak pişirin.
Bir süre sonra tavayı ateşten alın ve ahududu, yaban mersinini içine ekleyin. (Bu tür meyveler son atılıyor). Üstüne koyacağımız üstü hazırlarken dinlenmeye bırakalım tavayı.
Fırını 180 dereceye getirin.
Üstüne koyacağımız malzemeleri robotun içine atın ve çalıştırın. Ekmek kırıntısı şeklini alana kadar karıştırın. El ile yapmak için yapmak için geniş bir kaba malzemeleri ekleyin ve ekmek kırıntısı şeklini alıncaya kadar yoğurun. (Her iki yolda yapılan karışım yumuşak ve gevşek olacak.) Meyve karışımını, yanmaz tepsiye koyun. Ufalanmış malzemeyi azar azar meyvelerin üzerine dokun.
Karışımı fırına atınız ve 35 dakika pişirin. Karamele ile servis ediniz.







Meyve Ufalaması Tarifleri Armut Tatlısı Tarifleri



(1 adet Meyve Ufalaması 7,657 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort