Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Pilav Galerileri > Midye Börek (1 adet - 19,059 defa bakıldı)

Midye Börek


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Çorba Galerileri
Salata Galerileri
Pilav Galerileri
Sebze Galerileri
Dolma Galerileri
Et Yemeği Galerileri
Kebap Galerileri
Köfte Galerileri
Tavuk Galerileri
Reçel Galerileri
Sos Galerileri
Kek Galerileri
Kurabiye Galerileri
Pasta Galerileri
Hamur İşi Galerileri
Börek Galerileri
Çörek Galerileri
Şerbetli Tatlı Galerileri
Sütlü Tatlı Galerileri
Kanepe Galerileri
Şekerleme Galerileri
Yöresel Yemek Galerileri
Geleneksel Yemek Galerileri
Yabancı Yemek Galerileri
Ramazan Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Midye Börek

İ
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 01.09.2014
Mesajlar: 612
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc103181
Gönderme Tarihi: 23.Kas.2014
1,664 defa indirildi / yazdırıldı






Malzemeler, 3 adet hazır yufka, 1 adet yumurta, yarım kalıp beyaz peynir, yarım su bardağı yoğurt, 1 kahve fincanı eritilmiş margarin.
Üzeri için: 1 yumurta.



Öncelikle sos malzemesi olan, yağ ve yoğurt yarım fincan su ile beraber iyice çırpılır.



Birinci yufka düzgün bir şekilde yayılır, üzerine sos sürülür.



Soslanmış yufka bıçakla artı şeklinde kesilerek 4 üçgen parçaya kesilir.



Birinci üçgen parça geniş yerinden sivri tarafına doğru büzdürerek toplanır.



Büzdürülen parça uçlarından birbiri yanına ikiye katlanır.



Elde edilen parçanın katlanan uç kısmına biraz ezilmiş peynir konur.



Peynirli uç kısmından kalın tarafa doğru rulo yapılır.



3 yufkadan çıkan toplam 12 parça da aynı şekilde hazırlanarak kağıt serilmiş bir tepsiye dizilir, üzerlerine 1 yumurta akı ile birlikte çırpılarak sürülür.



Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirilerek servise sunulur.






Midye Börek Tarifleri Pilav Galerileri



(1 adet Midye Börek 19,059 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort