|
|
Milföy Simidi |
|
abbas
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 07.01.2012
Mesajlar: 105 Şehir: Hatay |
Kısa URL: https://ml.md/lc106899
Gönderme Tarihi: 18.Nis.2015
1,653 defa indirildi / yazdırıldı
|
8 adet milföy hamuru
3-4 adet közlenmiş patlıcan
1 adet havuç
150 gram beyaz peynir
4 dal maydanoz
1 adet yumurta
Çörek otu
Susam
Yapılışı: Havucu rendeleyip tavada sote edin, közlenmiş patlıcanı, kıyılmış maydanozu ve peyniri koyup içi hazırlayın. Milföy hamurlarından ikisini birleştirip aynı ölçüde açın. İç harcından biraz koyun. Sarıp uçlarını bileştirin ve simit şekli verin. Makasla kesikler atın ve üzerine yumurta sarısı çörek otu susam serpin. Fırında 200 derecede pişmeye bırakın.
|
|
Milföy Simidi Tarifleri Açma Tarifleri
|
|