Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Misafir Masasında Hazırlanan Salatalar


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Besinlerin Değerleri
Şifalı Bitkiler
Aşçılığın Püf Noktaları
Sofra Düzeni ve Servis
Mutfak Takımları
Yemek Hakkında Sözler
Yemek Rüyaları
Yemek Fıkraları
Diğer Konular
Sağlık Konuları
Site Hakkında
Makaleler
Söyleşiler
Anketler
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Misafir Masasında Hazırlanan Salatalar

saksağan
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 14.05.2014
Mesajlar: 31
Şehir: Rize
Kısa URL: https://ml.md/lc98247
Gönderme Tarihi: 15.May.2014
3,120 defa indirildi / yazdırıldı




Madensel tuz ve vitamin kaynağı olması, iştah açmasının yanında salatalar vücudun günlük çiğ sebze ihtiyacını karşılayarak, birleşimindeki selüloz sayesinde sindirimi daha aktif hale getirir. Ayrıca yoğurt, yumurta, peynir, et, nohut, fasulye vb. ilaveler ile yapılan salatalar hayvansal ve bitkisel protein içerir.
Besin bakımından insan vücuduna birçok faydası olan bu besinlerin misafir masasında hazırlanması onların göz zevklerine de hitap etmeyi sağlar. Çiğ veya pişmiş sebze ile et, balık, tahıl, süt ürünlerinin karıştırılması ile hazırlanabilecek bir çok salata çeşidi mevcuttur.
Ancak misafir masasında hazırlanacak salatanın misafirin gözü önünde hijyenik, düzenli, besin öğelerine zarar vermeden lezzet, kıvam, renk, öğelerine ve birleşimlerine dikkat ederek pratik ve çabuk hazırlanması esastır. Malzemeleri misafir masasına getirmeden önce mutfakta ön hazırlıkların da yapılmış olması gereklidir.
Mutfakta bazı hazırlıklar yapıldıktan sonra misafirin önünde salata hazırlayabilmek için geridon veya servis arabasında da bazı hazırlıklarımız olmalıdır. Servis arabasının veya geri donun üzerine salata hazırlamada kullanacağımız malzemeleri eksiksiz temiz ve düzenli bir şekilde yerleştirmeliyiz.(takımlar, tabaklar vb.)
Sunacağımız salatanın özelliğine uygun servis takımlarını, karıştırma kaplarını ve kullanacağımız sosları önceden servis kurallarına uygun olarak arabamıza veya geridonu muza hazırladıktan sonra konuk masasına yanaşarak misafirin yaptığımız çalışmayı görebileceği bir yerden misafirin salatasını hazırlamaya başlamalıyız.






Misafir Masasında Hazırlanan Salatalar Tarifleri Diğer Konular



(1 adet Misafir Masasında Hazırlanan Salatalar 22,242 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort