Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Mısır Haşlamanın Püf Noktaları


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Besinlerin Değerleri
Şifalı Bitkiler
Aşçılığın Püf Noktaları
Sofra Düzeni ve Servis
Mutfak Takımları
Yemek Hakkında Sözler
Yemek Rüyaları
Yemek Fıkraları
Diğer Konular
Sağlık Konuları
Site Hakkında
Makaleler
Söyleşiler
Anketler
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Mısır Haşlamanın Püf Noktaları

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc177657
Gönderme Tarihi: 08.May.2024
88 defa indirildi / yazdırıldı




Öncelikle mısır tanelerinden birine hafifçe bastırdığınızda içe doğru ezilip içinden hafif bir sıvı çıkıyorsa, bu mısır idealdir. Haşlama mısır için, koçanlı mısırlar tercih edilmelidir.
Mısırları koçandan ayırdıktan sonra yıkayın. Tencerenin tabanına koçanları yerleştirin. Üzerine orta sıcaklıkta su ilave edin ve ocağın üzerine alın.
5-6 dakika koçanlarla birlikte kaynadıktan sonra mısırları tencereye atın ve orta ateşte haşlamaya bırakın.
Mısırları haşlarken tuz atmayın. Mısırların sertleşmesine neden olur. Tuzu, mısırlar haşlanmaya başladıktan sonra ilave edebilirsiniz.
Daha yumuşak mısırlar elde etmek için, tencerenin yarısına su, diğer yarısına ise süt ekleyebilirsiniz. Mısırları sütte haşlamak daha lezzetli olmalarını sağlar...
Mısırın lezzetini artırmak için deneyebileceğiniz yöntemlerden biri de, haşlama suyunun içerisine 1 çay kaşığı toz şeker ilave edebilirsiniz.
Mısırları haşladıktan sonra koçanlarıyla birlikte sudan alın ve üzerine tereyağı ile tuz serpin.







Mısır Haşlamanın Püf Noktaları Tarifleri Aşçılığın Püf Noktaları



(1 adet Mısır Haşlamanın Püf Noktaları 325 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort