Kısa URL: https://ml.md/lc84162
Gönderme Tarihi: 06.Arl.2012
1,795 defa indirildi / yazdırıldı
100 Gr Sana Klasik
350 gr bitter çikolata
1,5 Paket petibör çifte kavrulmuş bisküvi
500 ml çiğ krema
Çiğ kremayı tencereye döküp üzerine kabaca kırdığınız çikolataları ekleyin. Karıştırarak eritin. Bisküvileri geniş bir kaba kırıp erittiğiniz yağla iyice karıştırın. 10-15cm genişliğindeki dikdörtgen kalıbın heryerini streç filmle kaplayıp içine pasta harcını dökün. Hafifçe bastırıp dondurucuda 2 saat bekletin. Dilimleyerek servis edin.
Kısa URL: https://ml.md/lc84430
Gönderme Tarihi: 14.Arl.2012
1,479 defa indirildi / yazdırıldı
1 Paket Sana Hamurişi
1 Su Bardağı (çekilmiş) fındık
1 Paket kakao
1 Su Bardağı süt
2,5 Paket (sade )pötibör Bisküvi
1 Su Bardağı kuru üzüm
1 Su Bardağı toz şeker
Bisküviler geniş bir kapta ufalanır. Üzerine fındık ve üzüm konulup karıştırılır.Küçük bir tencereye sana yağ konulup ocakta eritilir. Üzerine şeker ve süt ilave edilir,en son kakao konulup kaynayıncaya kadar karıştırılır. Hazırlanan sos bisküvilerin üzerine dökülür.Bisküviler sosu eminceye kadar karıştırılır.İstenilen miktarlarda buzdolabı poşetine konulup şekil verilir.Hazırlanan poşetler biraz soğuduktan sonra buzluğa konur. Birkaç saat buzlukta dinlendikten sonra çıkarılır ve servis edilir.