Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Galeta Tarifleri > Muz Dilimli Kremalı Milföy (1 adet - 2,437 defa bakıldı)

Muz Dilimli Kremalı Milföy


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Akıtma Tarifleri
Galeta Tarifleri
Gözleme Tarifleri
Ekmek Tarifleri
Kaygana Tarifleri
Katmer Tarifleri
Krep Tarifleri
Kruvasan Tarifleri
Lahmacun Tarifleri
Mantı Tarifleri
Milföy Tarifleri
Peksimet Tarifleri
Pide Tarifleri
Pizza Tarifleri
Sufle Tarifleri
Waffle Tarifleri
Yufka Tarifleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Muz Dilimli Kremalı Milföy

ümitcan
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 06.07.2018
Mesajlar: 26
Şehir: Ordu
Kısa URL: https://ml.md/lc135328
Gönderme Tarihi: 07.Tem.2018
608 defa indirildi / yazdırıldı




1 kahve fincanı krema
500 ml. süt
5 yemek kaşığı şeker
5 yemek kaşığı un
50 gr margarin
1 paket vanilya
3 adet muz
10 adet milföy yaprağı
3 yemek kaşığı pudra şekeri

Öncelikle bütün milföy hamurlarımızı 4 eşit kareler halinde bölelim.10 hamurdan 40 parça kare elde etmiş olacağız.
Bölmüş olduğumuz hamurlarımızı yağlı kağıtla kapladığımız tepsimize dizip fırınımızda 45 dakika kadar 175 derecede katları iyice açılana kadar pişirelim.
Hamurlarımız fırındayken biz un; şeker ve sütümüzü krema haline gelene kadar pişirelim.
Pişen kremamızın içine vanilya, yağ ve süt kremamızı ekleyip iyice krem haline gelene kadar çırpalım.
Kremamız soğuyunca muzumuzun 1 tanesini çatalla iyice ezerek kremamıza ekleyelim.
Hazırladığımız kremamızı milföylerimizi ikiye kesip arasına birer kaşık koyalım.
Öteki muzumuz dilimleyip milföylerimizin üstüne koyalım. En üstüne bolca pudra şekeri eleyelim.







Muz Dilimli Kremalı Milföy Tarifleri Galeta Tarifleri



(1 adet Muz Dilimli Kremalı Milföy 2,437 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort