Kısa URL: https://ml.md/lc42181
Gönderme Tarihi: 18.Ekm.2009
3,360 defa indirildi / yazdırıldı
Malzemeler:
1 paket kakaolu puding
3 adet muz
3 su bardağı süt
Karamel için:
1 çay bardağı toz şeker
Hazırlanışı:
Bir tencerede süt ve pudingi kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Puding koyulaşınca soğuması için bir kenara alın. Ara sıra karıştırarak soğutun. 2 adet muzu dilimleyip pudinge karıştırın. Karışımı kuplara pay edin. Karamel için şekeri bir tavada ocağa koyun. Ara sıra karıştırarak eritin. Tamamen eriyip kahverengi olduğunda kenara alın. Kalan muzları soyup dilimleyin. Kupların üzerini muz ile süsleyin. En üste karamel gezdirip servise sunun.