1 paket Pakmaya Muzlu Puding
1,5 su bardağı süt (350 ml)
1 çorba kaşığı dolusu file fındık, kavrulmuş
1 adet milföy hamuru
Sütü ufak bir tencereye alıp içine Pakmaya Muzlu Pudingi ekleyin. Kaynama noktasına gelene kadar pişirip ateşi kısın. 1 dakika daha pişirip ateşten alın.
Kavrulmuş file fındıkları pudingle karıştırın.
Ufak tart kalıplarımızın içlerini ıslatıp pudingi hızlıca kalıplara pay edin. Buzdolabında 2-3 saat soğumaya bırakın.
Milföy hamurunu 220°C fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.
Soğuduktan sonra elinizle ufalayın.
Muzlu puding tatlılarınızı kalıplardan çıkarıp tabağa alın. Üstüne milföy parçacıkları ekleyerek servis edin.
|