|
|
Naneli Piliç |
|
turhan
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 13.08.2014
Mesajlar: 30 Şehir: Gaziantep |
Kısa URL: https://ml.md/lc100767
Gönderme Tarihi: 14.Ağu.2014
1,324 defa indirildi / yazdırıldı
|
12 adet piliç ızgara tava
4 çorba kaşığı nane (ince kıyılmış)
4 çorba kaşığı bal
4 çorba kaşığı limon suyu
1 su bardağı yoğurt
2 çorba kaşığı limon kabuğu rendesi
Üç çorba kaşığı nane, bal ve limon suyunu karıştırın. Etleri, düzgün durması için rulo şeklinde katlayın. Kürdanla tutturduktan sonra her tarafını hazırladığınız marinata bulayın. Buzdolabında yaklaşık olarak 30 dakika dinlendirin. Kalan nane, yoğurt ve limon kabuğu rendesini iyice karıştırın. Etleri, önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık olarak 30-35 dakika pişirin. Hazırladığınız taneli yoğurtla birlikte servis yapın.
|
|
Naneli Piliç Tarifleri Çulluk Tarifleri
|
|