|
|
Nişan Bohçası |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc60290
Gönderme Tarihi: 11.Şub.2011
3,729 defa indirildi / yazdırıldı
|
Gökçe Köksal
4 YUMURTA
1,5 SU BARDAĞI SÜT
1,5 SU BARDAĞI UN
ÇEYREK SU BARDAĞI SU
3 YEMEK KAŞIĞI KAKAO
2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ
1 PAKET KABARTMA TOZU
7 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
KREMA:
1 LT. SÜT
1 SU BARDAĞI ŞEKER
1 SU BARDAĞI UN
1 KUTU PINAR LABNE PEYNİR
ÇİKOLATA SOS
Malzemeler bir kapta mikser yardımıyla iyice karıştırılır.Teflon tava bir miktar ısıtılır.1 yemek kaşığı karışım tavaya dökülür.Çay tabağı büyüklüğünde krepler pişirilir.Bir kaç tanesi bir arada pişirilebiliyor.Krema önceden pişirilip soğumaya bırakılır.Çay tabağı büyüklüğündeki kreplerin ortasına bir miktar krema konulup,mantı şeklinde kapatılır.Servis tabağına dizilir.Üzerine çikolata sos ilave edilir.İsteğe bağlı hindistancevizi , pasta süsleri kullanılabilir.
|
|
Nişan Bohçası Tarifleri Pınar Yemek Tarifleri
|
|