Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

NİŞASTALI PASTANE POĞAÇASI


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Ustalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


NİŞASTALI PASTANE POĞAÇASI

palyaço
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 17.12.2013
Mesajlar: 35
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc94529
Gönderme Tarihi: 17.Arl.2013
2,726 defa indirildi / yazdırıldı




1 su bardağı buğday nişastası
4 su bardağı un
1 adet yumurta
2 su bardağı süt
Yarım paket margarin
1.5 tatlı kaşığı kuru maya
2 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz

Unu ve nişastayı yoğurma kabına alıp ortasını açın. İçine kuru malzemeleri katın.
Yağı ve sütü ekleyip yumuşak bir hamur yoğurun.
Hamurun üzerini örtüp mayalanmaya bırakın.
Mayalanan hamurdan orta boy mandalina kadar parçalar alıp avuç içinizde açın.
Ortasına iç malzemesi koyup kapatın. Kapattığınız kısım alta gelecek şekilde tepsiye dizin.
Mutfak makasıyla poğaçanın üstten tam orta kısmına kesik atın.
Yumurta sarısına
Poğaçaların üzerine sürün. Susam veya çörekotu serpin. Yeniden mayalanmaya bırakın. İşiniz acilse 50 derecelik ısıtılmış fırına sürebilirsiniz.
Yeniden mayalanan poğaçaları soğuk fırına sürüp 190 derecede kızarana kadar pişirin.


Fotoğraf "murat abi" tarafından gönderildi. 21.10.2017






NİŞASTALI PASTANE POĞAÇASI Tarifleri Çörek Tarifleri



(1 adet NİŞASTALI PASTANE POĞAÇASI 18,481 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası