Kısa URL: https://ml.md/lc41557
Gönderme Tarihi: 06.Ekm.2009
5,651 defa indirildi / yazdırıldı
Malzemeler:
1 su bardağı nohut (akşamdan ıslatılmış)
1 adet küçük boy karnabahar
6 çorba kaşığı sıvı yağ
1 adet orta boy soğan
1 çorba kaşığı salça
200 gram kıyma
Yeteri kadar tuz karabiber
Yeteri kadar su
Hazırlanışı:
Akşamdan ıslatılmış nohutları haşlayın. Karnabaharları küçük çiçeklere ayırın. Tencereye sıvı yağını küp doğranmış soğanı ekleyip kavurun. Kıymayı ilave edin. Salçayı da ilave ederek birkaç kez çevirin. Karnabaharları nohutları koyarak tuz ve karabiber ekleyin. Karnabaharın üzerini aşacak kadar su ilave edip ağır ateşte pişirin.