Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Örgülü Pilavı (Kayseri)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Aksaray Yemekleri
Ankara Yemekleri
Çankırı Yemekleri
Eskişehir Yemekleri
Karaman Yemekleri
Kayseri Yemekleri
Kırıkkale Yemekleri
Kırşehir Yemekleri
Konya Yemekleri
Nevşehir Yemekleri
Niğde Yemekleri
Sivas Yemekleri
Yozgat Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Örgülü Pilavı (Kayseri)

AyGölgesi
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc87546
Gönderme Tarihi: 12.Mar.2013
4,424 defa indirildi / yazdırıldı




Melikgazi Belediyesi

2 Su bardağı pirinç
250 gr tavuk ciğeri
1 baş soğan
2 Yemek kaşığı Antep fıstığı
2 yemek kaşığı kuş üzümü
1 Fincan haşlanmış tavuk
3 su bardağı su
Tuz, karabiber
3 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı un
1 yumurta
Tuz
1 fincan su

Pirinçler ılık tuzlu suda 1 saat bekletilir. Tencerede, tere yağ ,soğan kuş üzümü ,ciğer ve Antep fıstığı kavrulur, yıkanmış pirinçler eklenerek kavurma işlemine devam edilir 3 su bardağı su, tuz, karabiber, haşlanmış tavuk ilave edilerek kısık ateşte pişirilir un, su, yumurta, tuz ile sert bir hamur yoğrulur. Merdane ile açılır uzun şeritler kesilir ısıya dayanıklı cam kase margarinle yağlanır uzun şerit hamurlar kafes şeklinde yerleştirilir aradaki boşlukları fıstık yapıştırılır kasenin içi iç pilavla doldurulur kenardaki şerit hamurlar pilavın üzerine kapatılır 200 derece fırında hamurlar kızarıncaya kadar pişirilir fırından çıkınca ters çevrilerek dilimlenir servis yapılır.







Örgülü Pilavı (Kayseri) Tarifleri İç Anadolu Yemekleri



(1 adet Örgülü Pilavı (Kayseri) 20,890 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort