Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Akıtma Tarifleri > Otlu Baget (1 adet - 4,143 defa bakıldı)

Otlu Baget


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Akıtma Tarifleri
Galeta Tarifleri
Gözleme Tarifleri
Ekmek Tarifleri
Kaygana Tarifleri
Katmer Tarifleri
Krep Tarifleri
Kruvasan Tarifleri
Lahmacun Tarifleri
Mantı Tarifleri
Milföy Tarifleri
Peksimet Tarifleri
Pide Tarifleri
Pizza Tarifleri
Sufle Tarifleri
Waffle Tarifleri
Yufka Tarifleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Otlu Baget

turp
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.03.2017
Mesajlar: 35
Şehir: Çorum
Kısa URL: https://ml.md/lc124202
Gönderme Tarihi: 30.Mar.2017
866 defa indirildi / yazdırıldı




www.miele.com.tr

1 Küp Maya (42 gr.)
250 ml Su, ılık
250 gr. Buğday unu
250 gr. çok tahıllı Buğday Unu
1 çay kaşığı Şeker
2 çay kaşığı Tuz
1/2 çay kaşığı Karabiber
3 yemek kaşığı Zeytinyağı
1 yemek kaşığı Maydanoz, dereotu ve taze soğan
Üstüne sürmek için:
Süt

Mayayı ılık suyun içinde açın. Buğday unu, tam tahıllı buğday unu, şeker, tuz, karabiber ve zeytinyağı ile 3-4 dakika pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Jambon veya baharatlı otları hamura ilave edin.
Otları hamura katınız.
Hamurdan iki adet yaklaşık 35 cm uzunluğunda rulo yapın ve bir tepsiye veya delikli gurme tepsisine koyun. Ruloları çapraz çizin, üstüne süt sürün ve hemen fırına sürün.

Nem İlaveli Pişirme:
Mayayı ılık suyun içinde açın. Buğday unu, tam tahıllı buğday unu, şeker, tuz, karabiberle karıştırın ve 3-4 dakika pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamuru fırına koyun ve "Kekler \ Mayalı hamur \ 45 dakika kabartın" otomatik programını seçin.
Otları hamura katın. Hamurdan iki adet yaklaşık 35 cm uzunluğunda rulo yapın ve bir fırın tepsisine veya delikli gurme tepsisine yatırın. Ruloların üstünü çapraz çizin, fırına sürün ve "Kekler \ Mayalı hamur \ 15 dakika kabartma" otomatik programını seçin.
Bagetlerin üstüne süt sürün ve daha sonra fırında kızarıncaya kadar pişirin.






Otlu Baget Tarifleri Akıtma Tarifleri



(1 adet Otlu Baget 4,143 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort