Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Cordon Bleu Tarifleri > OXTAIL CLAIR (1 adet - 4,221 defa bakıldı)

OXTAIL CLAIR


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Bavaruaz Tarifleri
Charlot Tarifleri
Cordon Bleu Tarifleri
Crem Brule Tarifleri
Gato Tarifleri
Volovan Tarifleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


OXTAIL CLAIR

rikkat
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 31.05.2007
Mesajlar: 380
Şehir: Çankaya - Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc15120
Gönderme Tarihi: 04.Haz.2007
1,907 defa indirildi / yazdırıldı




15 kişilik MALZEME:
150 gr. aşurelik buğday
1/2 su bardağı ince zar gibi doğranmış havuç, pırasa, kereviz
2 kg. sığır kuyruğu, parmak uzunluğunda doğranmış
1 adet küçük soğan,
1/2 küçük pırasa
1/2 küçük kereviz
1 küçük havuç
20 su bardağı su (4 litre)
750 gr. yağsız sığır kıyması
10 su bardağı soğuk su (2 litre)
Piyaz doğranmış 1 küçük soğan,
1 küçük havuç,
1/4 küçük kereviz
10 adet karabiber,
1 adet defne,
1 çay kaşığı kekik,
1 tatlı kaşığı tuz,
20 su bardağı kuyruğun suyu (4 litre)

YAPILIŞI:
Buğdayı bol suda pişinceye kadar bir buçuk -İki saat haşlayıp muhafaza ediniz
Zar gibi doğranmış sebzeyi ayrı olarak haşlayıp muhafaza ediniz
Sığır kuyruklarını bol suyla bir tencerede bir kere kaynatıp suyunu dökünüz
Yıkayıp susuz olarak başka bir tencereye koyunuz
Üzerine 20 bardak suyu, soğan, kereviz, havuç ve pırasayı koyup ağır ağır kaynatarak, kaynarken ilk koyduğunuz su seviyesine bir işaret koyup suyunu çektikçe üzerine aynı miktar kaynar su koyarak üç dört saat kontrol ederek pişirip ateşten alınız
Kuyrukları bir kevgirle çıkarıp suyunu saklayınız
Kuyruklarda ki etleri ayıklayıp küçük zar gibi doğrayıp muhafaza ediniz
Çukur bir kaba beş bardak soğuk suyu, kıymayı, piyaz doğranmış sebzeleri, defneyi, tane karabiberi ve kekiği yumurta beyazını koyup karıştırınız
Sonra soğuk olarak üzerine sığır kuyruğunun suyunu ve tuzu ilâve edip ağaç bir spatula veya kevgir ile orta ateşte kaynama kıvamına gelinceye kadar karıştırıp kevgiri çıkarınız ve karıştırmayınız, kaynadıktan sonra ağır ağır kaynatarak iki buçuk saat kaynatıp ateşten alınız
Temiz bir tülbentten karıştırmadan yalnız et suyunu süzüp içine susuz olarak yukarda haşladığınız buğday ve zar sebzeyi ilâve edip servis ediniz






OXTAIL CLAIR Tarifleri Cordon Bleu Tarifleri



(1 adet OXTAIL CLAIR 4,221 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort