Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Özleştirilerek Yapılan hamurlarda Kullanılan Araçlar


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Besinlerin Değerleri
Şifalı Bitkiler
Aşçılığın Püf Noktaları
Sofra Düzeni ve Servis
Mutfak Takımları
Yemek Hakkında Sözler
Yemek Rüyaları
Yemek Fıkraları
Diğer Konular
Sağlık Konuları
Site Hakkında
Makaleler
Söyleşiler
Anketler
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Özleştirilerek Yapılan hamurlarda Kullanılan Araçlar

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc98398
Gönderme Tarihi: 20.May.2014
1,801 defa indirildi / yazdırıldı




Özleştirilerek yapılan hamurlarda kullanılan araçlar hazırlamada, pişirmede, saklama ve serviste kullanılanlar olarak sınıflandırılabilir.
Hazırlama aşamasında çeşitli boy tencerelerden, tavalardan, terazi ve ölçme kapları, çatal kaşık, bıçak, hamur tahtası, oklava, merdane, fırçalar, kesme ve pişirme kalıplarından araç olarak yararlanılmaktadır.
Pişirmede ise ocak, fırın, ızgara ve saçlar kullanılmaktadır. Bu araçlar elektrik gücü veya çeşitli yakıtlarla çalışmaktadırlar.
Muhafazada kullanılan araçlar ise buzdolapları ve derin donduruculardır. Değişik özelliklere, şekillere ve ebatlara sahiptirler.
Serviste kullanılanlar; servis tabakları, servis için küçük çatal, kaşık, bıçak, peçeteler, büyük servis tabakları serviste kullanılan (büyük çatal, bıçak, maşa, spatülleri) araçları anlaşılmaktadır.
Özleştirilerek yapılan hamurları hazırlamada kullanılan tüm araçların bakımına ve temizliğine dikkat etmek gerekmektedir.






Özleştirilerek Yapılan hamurlarda Kullanılan Araçlar Tarifleri Mutfak Takımları



(1 adet Özleştirilerek Yapılan hamurlarda Kullanılan Araçlar 16,150 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort