Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Arnavut Yemekleri > Paça (1 adet - 13,349 defa bakıldı)

Paça


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Etnik Arap Yemekleri
Arnavut Yemekleri
Boşnak Yemekleri
Çerkez Yemekleri
Ermeni Yemekleri
Gürcü Yemekleri
Kürt Yemekleri
Laz Yemekleri
Levanten Yemekleri
Makedon Yemekleri
Pomak Yemekleri
Roman Yemekleri
Rum Yemekleri
Rumeli Yemekleri
Süryani Yemekleri
Tatar Yemekleri
Trakya Yemekleri
Türkmen Yemekleri
Yahudi Yemekleri
Yörük Yemekleri
Diğer Etnik Yemekler
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Paça

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc114682
Gönderme Tarihi: 06.Şub.2016
1,853 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.arnavut.com

Yufkası için:
15 adet yufka ( aslında tepsinizin büyüklüğüne göre yufka kullanabilirsiniz – Baklava kalınlığına yakın)
250 gr yağ (margarin – tereyağı – sıvı yağ)
Üzeri İçin:
200 gram et (et- tavuk tercih)
250 gram yoğurt
2 diş sarımsak
50 gram yağ (üzeri için -margarin – tereyağı – sıvı yağ tercih)
1 veya 2 çay kaşığı kırmızı toz biber

İlk olarak tepsinin altı yağlanır ve her kat arasına yağlanmak suretiyle yufkalar konulur. Bu şekilde yufkalar bitinceye kadar sırlanmış olur. En son kat konulduktan sonra kalan yağ bir güzel yedirilir. Ve baklava gibi fakat daha büyük (pasta dilimi şeklinde biraz büyük (kare) yufkalar bıçakla kesilir.
Daha sonra fırında pişirilir.
Bu şekilde paçamızın ilk aşaması tamamlanır…Ve pişen paça soğumaya bırakılır
Et suda haşlanır ve buradan elde edilen 2 bardak et suyu, soğumuş olan paçaya şerbet misali yedirilir. Ve et suyunun iyicene yufkalar tarafından emilmesi için bir süre bekletilir. Daha sonra sarımsakla yaptığımız yoğurt üzerine dökülür.
Sarımsaklı yoğurt aşamasından sonra, 50 gram yağ bir tavada kızdırılarak içerisine kırmızı biber dökülür ve bu şekilde paçamızın üzerinde gezdirilir.
En son haşladığımız et parçalarıyla süslenerek yemeye hazır bir hale getirmiş oluruz.







Paça Tarifleri Arnavut Yemekleri



(1 adet Paça 13,349 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort