|
|
Palamut Kanepe |
|
pembe mutfak
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 07.12.2015
Mesajlar: 36 Şehir: Niğde |
Kısa URL: https://ml.md/lc113269
Gönderme Tarihi: 07.Arl.2015
1,307 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 yemek kaşığı tereyağı
300 gr palamut balığı fileto
1 su bardağı yeşil zeytin
1 avuş taza fesleğen
1 adet limon
1/2 tatlı kaşığı hardal
2 çay kaşığı karabiber
Palamut balığı filetolarını suda haşlayın. Haşlanınca çatalla iyice karıştırın. 3 yemek kaşığı tereyağı ile çatalla iyice ezip diğer malzemelerle birlikte mutfak robotuna koyup, kesik kesik çalıştırın. Krema gibi olsun. Leziz palamuteleri istediğiniz şekilde servis yapın.
|
|
Palamut Kanepe Tarifleri Ekmek Arası Tarifleri
|
|