Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Çulluk Tarifleri > PAPRİKA SOSLU TAVUK RİGATE (1 adet - 59,574 defa bakıldı)

PAPRİKA SOSLU TAVUK RİGATE


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


PAPRİKA SOSLU TAVUK RİGATE

hasan biçer
Yeni Üye
Yeni Üye

Kayıt: 19.10.2007
Mesajlar: 1
Şehir: ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc18498
Gönderme Tarihi: 19.Ekm.2007
6,102 defa indirildi / yazdırıldı




malzemeler:
1 adet tavuk gögsü
2 adet sivri biber
5 adet orta boy kültür mantar
1 diş sarımsak
1 adet kabugu soyulmuş domates
5 adet bürüksel lahanası
sosu için:
1 yemek kaşıgı tereyağ
2 yemek kaşıgı un
2 su bardagı krema
2 su bardagı süt
1 yemek kaşıgı pul biber
1/4 et bulyon,
az tuz

yapılışı:
orta boy bir tencerede tereyağını ve unu pembeleşene dek kavuruyoruz ,sonra pul biberi atıp unda acısını bıraktırıyoruz, krema ve sütü atıp kaynatıyoruz sonra süzgeçten geçirip bir kenara bırakıyoruz ayrı bir tavada biraz yagı kızdırıyoruz tavugu kavuruyoruz ve sonra biber, mantar, sarımsağı kavuruyoruz, domatesi fazla kavurmadan sosu kayuyoruz biraz harmanlayıp servis edbilirsiniz, ayrıca yanına soya soslu ve kremalı linguni iyi yakışır.


ML® Soslu Tavuk için tıklayın






PAPRİKA SOSLU TAVUK RİGATE Tarifleri Çulluk Tarifleri



(1 adet PAPRİKA SOSLU TAVUK RİGATE 59,574 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort