|
Parmesanlı ve Kuşkonmazlı Fettucine |
|
Cankat
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 04.04.2009
Mesajlar: 725 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc100407
Gönderme Tarihi: 02.Ağu.2014
1,748 defa indirildi / yazdırıldı
|
40 gr margarin
1 paket fettucine makarna
150 gr kuşkonmaz
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
1 çorba kaşığı kıyılmış fesleğen
1 su bardağı krema
1 çay bardağı rendelenmiş parmesan peyniri ya da kaşarpeyniri
Karabiber
Tuz
Makarnayı diri kıvamda haşlayıp süzün. Kuşkonmazları temizleyip küçük parçalara doğrayın.
Sana yağını tavada kızdırın. Kuşkonmazları ekleyip 1-2 dakika kavurun. Maydanoz, fesleğen, krema ve karabiberi ilave edip sürekli karıştırarak 3-4 dakika pişirin.
Makarnayı servis tabağına alın. Kremalı karışımı üzerine gezdirerek dökün. Parmesan peynirini serpip taze fesleğen yaprakları ile süsleyin.
|
|