Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Pasta Kremaları


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Besinlerin Değerleri
Şifalı Bitkiler
Aşçılığın Püf Noktaları
Sofra Düzeni ve Servis
Mutfak Takımları
Yemek Hakkında Sözler
Yemek Rüyaları
Yemek Fıkraları
Diğer Konular
Sağlık Konuları
Site Hakkında
Makaleler
Söyleşiler
Anketler
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Pasta Kremaları

muhsin76
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 18.07.2011
Mesajlar: 22
Kısa URL: https://ml.md/lc65933
Gönderme Tarihi: 18.Tem.2011
1,671 defa indirildi / yazdırıldı




Kremayı seçerken pastanın özelliğini de düşünmek gerekir. Örneğin, simsiyah kakaolu bir pastada beyaz bir krema pek uygun olmayacağı gibi güzel renkli bir meyveli pastada siyah bir krema pek uygun olmaz. Bunlar için pek kesin kurallar yoktur. İsteyen siyahla beyazı da bir arada kullanabilir.
Pasta ara kremlerinden birini pastanıza veya evdeki malzemelerinize göre hazırlayabilirsiniz.
Pasta ıslatma suyuyla ıslatılmış katlara 1,5 veya 2 çorba kaşığı krema konup, bir spatülle veya geniş yüzeyli bir bıçakla muntazam olarak sürülür. Pastanın ikinci katı kremin üzerine konur. O kata da krem sürülüp en üst kat konur. Eğer pastanıza pasta cilâsı (örtülük) yapacaksanız, en üst kata bıçak ucuyla krem sürülüp üzerine herhangi bir pasta cilâsı dökülüp dondurulur. Sonra pastanın üzeri süslenir. Eğer pasta cilâsı yapmayacaksanız, elinizde kalan pasta kremi pastanın üstüne, kenarlarına sürüp pastayı fındık, fıstık, meyve, çikolata vb. ile süsleyip, servis yapacak olursanız, dışarıdan alınan pastaları size aratmayacaktır.







Pasta Kremaları Tarifleri Aşçılığın Püf Noktaları



(1 adet Pasta Kremaları 84,445 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort