Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

PATATES ve DOMATESLİ KUZU KIZARTMA


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Biftek Tarifleri
Bonfile Tarifleri
Dana Tarifleri
Jambon Tarifleri
Kapama Tarifleri
Keçi Tarifleri
Kıyma Tarifleri
Kontrfile Tarifleri
Koyun Tarifleri
Kuşbaşı Tarifleri
Kuzu Tarifleri
Külbastı Tarifleri
Pastırma Tarifleri
Pirzola Tarifleri
Salam Tarifleri
Sığır Tarifleri
Sosis Tarifleri
Söğüş Tarifleri
Sucuk Tarifleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


PATATES ve DOMATESLİ KUZU KIZARTMA

Baki_Özdoğan
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 16.08.2007
Mesajlar: 24
Kısa URL: https://ml.md/lc17158
Gönderme Tarihi: 18.Ağu.2007
2,068 defa indirildi / yazdırıldı




5 kişilik malzemeler
1 kg. yağlı kuzu eti (kuşbaşı doğranmış)
500 gr. patates (yıkanmış)
100 gr. mısırözü yağı
200 gr. soğan (ince kıyılmış)
200 gr. domates ince doğranmış (2 orta boy)
250 ml. et suyu (1 su bardağı)
Tuz
Taze çekilmiş karabiber

Yapılışı
Etleri tencereye koyup üzerlerini kaplayacak kadar su ekleyin. Tencereyi ateşe koyup, etler suyunu tümüyle çekinceye kadar pişirin. Başka bir tencerede patatesler yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Soğanları mısırözü yağı ile pembeleşinceye kadar kavurun. Domatesleri de katıp karıştırarak tavayı ateşten alın. Etlerin bulunduğu tencerede hiç su kalmayınca mısırözü yağı ekleyip, etleri iyice kızartın. Haşlanmış patateslerin kabuklarını soyun, büyük olanları ikiye bölün, küçükleri bütün bırakın. Et suyunu bir taşım kaynatın. Bir sahanın dibine patatesleri sıralayın. Üzerlerine etleri koyun ve tavadaki soğandomatesli karışımı boşaltın. Tuzunu ve biberini katıp, sıcak et suyunu üzerine gezdirin. Sahanı kısık ateşe koyup 20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.






PATATES ve DOMATESLİ KUZU KIZARTMA Tarifleri Bonfile Tarifleri



(1 adet PATATES ve DOMATESLİ KUZU KIZARTMA 63,617 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort