Kısa URL: https://ml.md/lc87122
Gönderme Tarihi: 26.Şub.2013
1,940 defa indirildi / yazdırıldı
Yarım kilo tavuk butu
4 adet orta boy patates
2 adet kuru soğan
6 diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
Yarım çay bardağı zeytinyağı
5 yemek kaşığı sana klasik
1 bardak su
1 yemek kaşığı salça
Patatesler soğanlar ve sarımsaklar soyulup doğranır tavuk butları tüm baharatlar ve salça ile karıştırılır. Daha sonra sebzelerde eklenir fırın tepsisine konur üzerine zeytin yağı gezdirilir. Margarinde tepsinin her yerine 1 kaşık konularak 200 derece fırında pişirilir.