|
|
Patatesli Levrek Buğlama |
|
Fortuna
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 17.10.2011
Mesajlar: 119 Şehir: İspanya |
Kısa URL: https://ml.md/lc69117
Gönderme Tarihi: 20.Ekm.2011
2,262 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet levrek
3 adet patates
1 adet limon
5 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı çiğ krema
Tuz
Karabiber
Balıkların derilerini alıp fileto şekline getirin. Patatesleri soyup dilimleyin. Fırın kabının içine balıkları yerleştirin, üzerine dilimlenmiş patatesleri dizin. Çiğ krema, zeytinyağı ve limon suyunu bir kabın içinde çırpın ve balıkların üzerine gezdirin. 200 derecedeki fırında 30 dakika pişirin. Fırından çıkan balıkları sıcak olarak servis tabağına koyup misafirlerinize ikram edin.
Fotoğraf "mehmet çınar" tarafından gönderildi. 19.01.2021
|
|
Patatesli Levrek Buğlama Tarifleri Ahtapot Tarifleri
|
|