1 paket fırın makarna
2 adet közlenmiş patlıcan
200 gr kıyma
5 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı rendelenmiş kaşar
Makarna haşlanır. İçine közlenmiş ve ince doğranmış patlıcan katılır, karıştırılır. Bir fırın kabına yerleştirilir. Diğer tarafta tavaya yağ bırakılır, ardından kıyma eklenir. Kıyma pişince salça, tuz ve 1 çay bardağı kadar su eklenir, ateşten alınır. kıymalı karışım makarnanın üzerine gezdirilir. Sonra kaşar serpilir. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kaşar pembeleşene kadar pişirilir.
ML® Patlıcanlı Fırın Makarna için tıklayın
Fotoğraf "Göksen" tarafından gönderildi. 02.08.2015
|