Kısa URL: https://ml.md/lc45226
Gönderme Tarihi: 26.Arl.2009
1,906 defa indirildi / yazdırıldı
100 gr kıyma
2 su bardağı burgu makarna (350 gr)
1 paket Knorr Patlıcanlı Pilav Harcı
1 çay bardağı zeytinyağı (75 ml)
½ su bardağı kaşar peynir (rendelenmiş)
3 su bardağı sıcak su (600 ml)
Hazırlanışı
1. Yayvan bir tencerede yağı kızdırıp kıymayı kavurun.
2. Makarnaları ilave edip kavurmaya devam edin. Daha sonra içine Knorr Patlıcanlı Pilav Harcı’nı ve sıcak suyu koyup karıştırın.
3. Kısık ateşte pişirip demlendirin. Pişen makarnayı ısıya dayanıklı fırın kabına alıp üzerine kaşar peynirini serpin.
4. Önceden 200ºC ısıtılmış fırında üzerini kızartıp servis edin.