Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kete Tarifleri > Patlıcanlı Kayık Poğaça (1 adet - 63,010 defa bakıldı)

Patlıcanlı Kayık Poğaça


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Patlıcanlı Kayık Poğaça

jülide
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 03.12.2010
Mesajlar: 22
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc58144
Gönderme Tarihi: 03.Arl.2010
2,321 defa indirildi / yazdırıldı




2 adet yumurta
1 su bardağı süt
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
Alabildiği kadar un
İçi için:
2 adet patlıcan
1 adet kuru soğan
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çorba kaşığı salça
1 çay kaşığı tuz
Üzeri için:
1 adet yumurta sarısı
1 su bardağı rende kaşar

Patlıcanlar soyulur, minik küp şeklinde doğranır. Tavaya sıvıyağ konur, ince kıyılmış soğan pembeleştirlir. İçine salça eklenir. Bir kaç dakika sonra patlıcan ilave edilir. Patlıcan yumuşayana kadar pişirilir. Az su eklenebilir. İç soğurken hamur hazırlanır; yumurtalar, süt ve yağ bir kabın içinde karıştırılır. Üzerine tuz, kabartma tozu ve yumuşak bir kıvam alana kadar un eklenerek yoğrulur. Hamur 10 dakika dinlendirilir. Sonra yarım limon kadar parçalar alınır. Merdaneyle oval olarak 4 parmak boyunda açılır. Yüzeyine yeteri kadar iç konur. Kenarları pide gibi kapatılır. Poğaçalar yağlanmış tepsiye dizilir. Üzerlerine yumurta sarısı kaşar karışımı konur. 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir.






Patlıcanlı Kayık Poğaça Tarifleri Kete Tarifleri



(1 adet Patlıcanlı Kayık Poğaça 63,010 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort