|
|
Peporonatta |
|
dilber
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 05.05.2008
Mesajlar: 86 Şehir: Eskişehir |
Kısa URL: https://ml.md/lc74901
Gönderme Tarihi: 19.Nis.2012
1,632 defa indirildi / yazdırıldı
|
1'er adet sarı ve kırmızı dolmalık biberi dörde kesip çekirdeklerini temizleyin ve parça parça doğrayın. 2 adet küçük soğan ve 1 diş sarmısağı soyup kıyın. Soğan, sarmısak, biberler, 1 çay kaşığı kıyılmış biberiye ve 1 çay kaşığı rezene tohumunu zeytinyağında kavurun. 40 gr. portakal marmeladını ilave edip karıştırın. 50 ml. sebze suyu ekleyip karışım kıvamını buluncaya kadar karıştırmaya devam edin. 150 ml. sebze suyunu da ilave edip tuz, biber ile tatlandırın. 75 gr. kiraz domatesi dörde bölüp biberli karışıma ekleyin ve 1 dakika daha ateşte tutun. Kıyılmış maydanoz yapraklarını ilave edip karıştırın.
|
|
Peporonatta Tarifleri İtalyan Yemekleri
|
|