Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Güllaç Tarifleri > PERVANE (1 adet - 7,117 defa bakıldı)

PERVANE


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Badem Tatlısı Tarifleri
Baklava Tarifleri
Ekmek Tatlısı Tarifleri
Güllaç Tarifleri
Halka Tatlısı Tarifleri
Hurma Tatlısı Tarifleri
Kadayıf Tarifleri
Kalburabastı Tarifleri
Kemal Paşa Tarifleri
Künefe Tarifleri
Lokma Tarifleri
Revani Tarifleri
Sütlü Nuriye Tarifleri
Şam Tatlısı Tarifleri
Şekerpare Tarifleri
Vezir Parmağı Tarifleri
Tulumba Tatlısı Tarifleri
Yoğurt Tatlısı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


PERVANE

serenat
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 16.06.2007
Mesajlar: 32
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc15309
Gönderme Tarihi: 16.Haz.2007
2,091 defa indirildi / yazdırıldı




8 kişilik
1 adet yumurta
1 fincan yoğurt
1 fincan sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
Alabildiğince un
Üzeri için:
Hindistancevizi veya çekilmiş fındık
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Şerbet için:
İki buçuk su bardağı su
3 su bardağı tozşeker
1/4 limon dilimi

Ön hazırlık olarak su, şeker ve yarım limon dilimini kaynatıp, soğutun. Şerbeti buzdolabına koyup, İyice soğumasını sağlayın. Şerbeti iki ayrı kaba alın. Hamuru hazırlamaya başlayın. Yumurtayı, yoğurt ve yağı bir kapta karıştırın. İçine unu, kabartma tozunu ekleyin (Un ilavesi, ele yapışmayacak bir hamur elde edecek kadar olmalı). Hamuru iki bezeye ayırıp, kalınca iki yufka açın. Ve yufkaları 2 cm lik kareler halinde kesin. Karenin karşılıklı iki ucunu yapıştırın. Diğer iki ucu ise ters yönde (arkada) yapıştırın. Kızdırılmış sıvıyağda hamurları birkaç partide kızartın. Kızartma esnasında delikli kepçe ile 1-2 kez karıştırın. Kızaran hamurları, yağlarını iyice süzdürerek, çıkarın. Hemen soğuk şerbete bırakın. Kalan parçalan kızartın. İkinci kaptaki şerbete alın. Kızaran hamurları servis tabağına, şerbetini süzerek alın. Diğer hamura da aynı işlemi uygulayın.


ML® Pervane için tıklayın







PERVANE Tarifleri Güllaç Tarifleri



(1 adet PERVANE 7,117 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort