|
Peynir Soslu Kılıç Izgara |
|
zühre
Aşçıbaşı
Kayıt: 10.01.2011
Mesajlar: 25 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc59511
Gönderme Tarihi: 18.Oca.2011
1,959 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 kg kılıç balığı filetosu
ayçiçeği yağı ya da zeytinyağı
3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı
Peynir sosu:
200 gram ince kesilmiş kaşarpeyniri
2 çay kaşığı acısız kırmızıbiber
2 çay kaşığı hardal
4 çay kaşığı acılı sos
1 su bardağı maden suyu
Kılıç Balığı fletolarını küçük parçalara ayırın. Her iki tarafına da yağ sürün. Ekmek kıtılarma bulayın. 15 dakika ızgarada pişirin. Peynir sosu ile birlikte servis yapın.
Peynir sosu: Malzemeleri bir araya getirin; peynir eriyene kadar az ateşte karıştırarak pişirin.
|
|