|
Peynirli ve Yoğurtlu Hazır Mantı |
|
vardar
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 09.02.2007
Mesajlar: 394
|
Kısa URL: https://ml.md/lc12318
Gönderme Tarihi: 28.Şub.2007
3,458 defa indirildi / yazdırıldı
|
Hazır mantıyı tuzlu kaynar suda makarna kıvamında başlamalı. Sonra suyunu süzerek döktükten sonra mantıyı çukur bir servis kabına boşaltmalı.
Bu işleri yaparken bir kâseye yoğurda havanda dövülmüş iki diş sarımsak katıp yeteri kadar da tuz serperek iyice karıştırmalı. Haşlanmış mantıyı çukur servis kabına boşaltınca üzerine 50 gram rendelenmiş kaşer peynirini serpmeli. Bunun üstüne de yoğurdu yayarak dökmeli ve hemen servis yapmalı.
ML® Yoğurtlu Makarna için tıklayın
|
|