|
|
Pideli Et Sote |
|
seçmen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 06.06.2011
Mesajlar: 64 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc64139
Gönderme Tarihi: 10.Haz.2011
2,343 defa indirildi / yazdırıldı
|
Elif Korkmazel
1 adet pide
Tuz
400 gr. kuşbaşı kuzu eti
1 adet soğan
Karabiber
6 adet sivri biber
4 adet domates
3 diş sarımsak
Pul biber
1 su bardağı su
Pideyi iri küpler halinde doğrayın ve fırın tepsisine yayıp 200 derece fırında 15 dakika kızartın. Eti kendi suyunu salıp çekene kadar pişirin. İçine piyazlık doğranmış soğan ilave edip 1-2 dakika kavurun. Kıyılmış sivri biber, kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates, kıyılmış sarımsak, tuz, karabiber ve pul biberi katın. 2 dakika daha kavurup suyu ekleyin ve 30 dakika pişirin. Pideyi servis tabağına alın. Üzerine eti boşaltın.
|
|
Pideli Et Sote Tarifleri Et Yemekleri
|
|