|
|
Piliç Kavurma |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc41479
Gönderme Tarihi: 05.Ekm.2009
3,078 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemeler:
2 adet tavuk göğsü
1 adet orta boy soğan
1 adet orta boy domates
1 adet yeşil dolmalık biber
1 adet kırmızı dolmalık biber
150 gram mantar
150 gram brokoli
Kekik tuz kırmızı pul biber
1 diş sarımsak
100 gram tereyağı
Hazırlanışı:
Soğan, biber, mantar, sarımsak ve brokoliyi kuşbaşı doğrayın. Tencerede tereyağını kavurun. Tavukları kuşbaşı doğrayın ve tencerede iyice kavurarak pişirin. Sebzeleri (domates hariç) tencereye ilave edin. 10 dakika pişirin. Domates ve baharatları da ilave ederek karıştırın ve ocaktan alın. Arzunuza göre, sade veya pirinç pilavı ile servis edebilirsiniz.
|
|
Piliç Kavurma Tarifleri Halk Yemek Tarifleri
|
|