|
|
Pınar Küpettolu Karnıyarık |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc105875
Gönderme Tarihi: 13.Mar.2015
1,601 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 paket PINAR KÜPETTO
1/4 demet maydanoz (ince kıyılmış)
8 adet patlıcan
2 adet soğan
3 adet yeşil biber (çekirdekleri temizlenmiş, ince doğranmış)
2 adet domates (soyulup küp doğranmış)
2 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
Patlıcanları alacalı soyun ve kızgın yağda kızartın. Ayrı bir tencerede zeytinyağını ısıtın. Soğanları ince ince doğrayın, tencereye ekleyin ve pembeleşinceye kadar pişirin. Domates salçasını, yeşil biberi, domatesleri ekleyin. PINAR KÜPETTO'ları tencereye ekleyin. Maydanozları da ilave edin. Yaklaşık 5 dakika pişirin. Kızaran patlıcanların içlerini açın. PINAR KÜPETTO'lu harcı paylaştırın. Geniş ve derin bir tencereye patlıcanları dizin. Patlıcanları geçmeyecek şekilde 1 su bardağı sıcak su ilave edin ve pişirin. Sıcak olarak servis edin.
|
|
Pınar Küpettolu Karnıyarık Tarifleri Pınar Yemek Tarifleri
|
|