|
Pınar Labneli Zencefilli Meyve |
|
panda
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 26.04.2014
Mesajlar: 41 Şehir: Muğla |
Kısa URL: https://ml.md/lc98378
Gönderme Tarihi: 19.May.2014
1,433 defa indirildi / yazdırıldı
|
200 g Pınar Labne
70 g Pınar Tereyağı (oda sıcaklığında)
1 su bardağı dolusu Pınar Krem Şanti (1 su bardağı soğuk Pınar Sütle hazırlanmış)
100 g pudra şekeri
100 g toz fındık
1 portakal kabuğunun rendesi
7 g rendelenmiş taze zencefil
1 paket burçak bisküvi
Hazırlanmış krem şantiye diğer tüm malzemeleri ekleyerek karışım bütünleşene kadar çırpın. Kaselere koyarak bisküvi kırıntısı ve mevsim meyveleri ile süsleyin. Buzdolabında 2-3 saat bekletin ve servis edin.
|
|