|
|
PINAR VİŞNELİ MİLFÖY |
|
Handan Gürsoy
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 29.07.2013
Mesajlar: 61 Şehir: Şanlıurfa |
Kısa URL: https://ml.md/lc90972
Gönderme Tarihi: 29.Tem.2013
1,416 defa indirildi / yazdırıldı
|
10 adet Pınar Milföy Hamuru
10 adet vişne
1 paket hazır beyaz çikolata sos
3,5 çay bardağı Pınar Süt
1 yumurta
Milföyleri çözülene dek oda sıcaklığında bekletin. Bu sırada sos tenceresine hazır beyaz sosu dökün ve Pınar süt ilave ederek sosu pişirin. Yumuşayan milföy hamurlarını tart kalıplarına yerleştirin ve üzerlerine yumurta sarısı sürdükten sonra sıcak fırında pişirin. Pişen milföylerin ortalarını delin ve beyaz çikolata sos ile doldurun. Birer tane vişne ile süsleyin.
|
|
PINAR VİŞNELİ MİLFÖY Tarifleri Pınar Yemek Tarifleri
|
|