|
|
PIRASALI PİRZOLA GÜVECI |
|
varyete
Aşçıbaşı
Kayıt: 18.03.2014
Mesajlar: 20 Şehir: Elazığ |
Kısa URL: https://ml.md/lc96793
Gönderme Tarihi: 21.Mar.2014
1,481 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 adet pırasa
700 gr. kuzu pirzola
4 adet patates
1 adet büyük boy soğan
1 adet küçük boy kereviz
1 adet domates
4 dal taze kekik
1 çay bardağı zeytinyağı
2 adet defne yaprağı
Tuz, karabiber
Pırasaları iki santim uzunluğunda verev doğrayın. Tuz eklenmiş suya koyup yarı yarıya yumuşayana dek haşlayıp süzün. Patatesleri, soğanı, kerevizi ve domatesi doğrayın. Tüm malzemeyi geniş bir kaba alın. Üzerine zeytinyağı ve baharatları ekleyip harmanlayın. Tüm malzemeyi bir güveç kabına aktarın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında pişirin.
Fotoğraf "kar" tarafından gönderildi. 22.01.2016
|
|
PIRASALI PİRZOLA GÜVECI Tarifleri Bonfile Tarifleri
|
|