|
Pirinçli Tavuk Çorbası (Aydın) |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc47378
Gönderme Tarihi: 17.Şub.2010
3,060 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.efe09.com/
1,5 cay bardagi pirinc
3 tavuk kanadi
1 corba kasigi salca
tuz,kirmizi biber
limon
5 su bardagi suyu tavuk kanadini bir tencerede pisinceye kadar haslayip daha sonra kanatlari bir tabaga alip kücük parcalara ayiriyoruz yine ayni tencereye kendi et suyunun icine atip pirincleri ve tuzu ilave edip kisik ateste haslamaya birakiyoruz ayni zamanda bir tavada sana yagini kizartip salcayi ilave edip sonra kirmizi biberi katip kizarinca ya kadar pisirin karisimi tencerenin icine bosaltin 1-2 dakika kaynatip servis tabagina koyup üstüne pul biber ve limon gelir servis yapilir.
|
|