Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Denizli Yemekleri > Pişi (Alaçatı İzmir) (1 adet - 15,574 defa bakıldı)

Pişi (Alaçatı İzmir)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Afyonkarahisar Yemekleri
Aydın Yemekleri
Denizli Yemekleri
İzmir Yemekleri
Kütahya Yemekleri
Manisa Yemekleri
Muğla Yemekleri
Uşak Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Pişi (Alaçatı İzmir)

buz
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 09.03.2016
Mesajlar: 36
Şehir: Yozgat
Kısa URL: https://ml.md/lc115424
Gönderme Tarihi: 10.Mar.2016
4,230 defa indirildi / yazdırıldı




Alaçatı Ot Festivali 2013

1 Kilo Un (Yerli Buğday)
250 Gram Yoğurt
1 Çay Kaşığı Karbonat
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Bardak Zeytinyağı
Su
Harcı için:
1 Demet Taze Soğan
500 Gram Ispanak
1 Tatlı Kaşığı Tuz

Unu ve karbonatı yoğurma kabına koyun. Ortasını havuz gibi açın. Bir kahve fincanı su ile çırpılmış yoğurdu ve tuzu katın. Gerekirse yoğurt ilave ederek yoğurun. Kulak memesi yumuşaklığında hamur tutturun. Üzerine bir bez örterek 20 dakika kadar dinlendirin.
Taze soğan, ıspanak ve maydanozları ayıklayıp yıkayın, ince ince kıyın, harcı hazır edin.
Hazırladığınız hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler kopartın. Her bir bezeyi unlayarak yaklaşık 15 cm çapında açın.
Açılmış bir hamurun yarısına yaklaşık 2-3 yemek kaşığı harç koyun. Diğer yarıyı da harcın üzerine kapatın. Kenarlarını bastırarak yapışmasını, açılmamasını sağlayın.
Geniş yüzeyli tavayı odun ateşinde kızdırın, zeytinyağını koyun.
Kızgın yağlı tavada hazırlanan pişileri alt üst ederek kızartın. Kızaranları yağ emici kağıt üzerine çıkarın, sıcak servise verin.







Pişi (Alaçatı İzmir) Tarifleri Denizli Yemekleri



(1 adet Pişi (Alaçatı İzmir) 15,574 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort