|
|
Pisi Balığı Simidi |
|
AyGölgesi
Super MOD
Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719 Şehir: Giresun |
Kısa URL: https://ml.md/lc84462
Gönderme Tarihi: 15.Arl.2012
2,712 defa indirildi / yazdırıldı
|
500 gram pisi balığı filetosu
3 çorba kaşığı un
2 adet yumurta
1 çay bardağı susam, tuz
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Pisi balığı filetosunu 1 parmak uzunluğunda şeritler halinde doğrayın ve tuzlayın. Şeritleri halka haline getirin. Halkaları önce una sonra çırpılmış yumurtaya batırın. En son susama bulandıktan sonra kızgın sıvıyağda arkalı önlü kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
|
|
Pisi Balığı Simidi Tarifleri Balıklar
|
|