Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bilecik Yemekleri > Piyaz (Tekirdağ) (1 adet - 161 defa bakıldı)

Piyaz (Tekirdağ)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Balıkesir Yemekleri
Bilecik Yemekleri
Bursa Yemekleri
Çanakkale Yemekleri
Edirne Yemekleri
İstanbul Yemekleri
Kırklareli Yemekleri
Kocaeli Yemekleri
Sakarya Yemekleri
Tekirdağ Yemekleri
Yalova Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Piyaz (Tekirdağ)

Çetin Ceviz
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 26.05.2005
Mesajlar: 1519
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc183661
Gönderme Tarihi: 29.Haz.2025
29 defa indirildi / yazdırıldı




Elmas Yetgin

1 su bardağı dermason fasulye
1 adet soğan
4 adet domates
4 su bardağı su
1 fincan zeytinyağı
3 çorba kaşığı sirke
1 çay kaşığı tozşeker
1 demet taze soğan
Yarım demet maydanoz
Tuz, pulbiber
Süslemek için:
2 adet yumurta

Bir gece öncesinden ıslattığınız dermason fasulyeyi tencereye alın. Ortasına soğan ve domatesi yerleştirin.
Suyunu ekleyip fasulye yumuşayıncaya kadar haşlayın. Soğan ve domatesi içinden çıkarıp suyunu süzün.
Servis tabağına aldığınız fasulyeye zeytinyağı, sirke, tozşeker ve tuz ilave edip karıştırın.
Soğuduktan sonra ince kıyılmış taze soğan, maydanoz ve pulbiber ekleyip bütün malzemeyi harmanlayın.
Kenara aldığınız haşlanmış domatesi doğrayın ve piyazın üzerine gezdirin.
Haşlanmış yumurta ile süsleyip buzdolabında 1 saat beklettikten sonra tekirdağ köftesi ile birlikte servis yapın.







Piyaz (Tekirdağ) Tarifleri Bilecik Yemekleri



(1 adet Piyaz (Tekirdağ) 161 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® X sayfası