Poğaçaların birbirinden farklı sunum şekilleri vardır. Özellikle kahvaltılarda tüketilen poğaçaların iç harcına peynir, zeytin, patates ve ya kıyma konulabilir. Poğaçaları daha lezzetli yapmak için dereotu da kullanılabilir. Çocukların da severek tükettikleri poğaçaların üzerine sıcakken tereyağı sürülebilir. Aynı zamanda poğaçalar servis tabağına alındıktan sonra yanına domates ve salatalık dilimleri konulabilir. Poğaça çeşitleri genellikle zeytin, peynir gibi kahvaltılıklar ile birlikte tüketilmektedir.
Poğaçanın içleri açılacak sandviç şeklinde de sunulabilir. Poğaça özellikle beş çaylarında ve gün menülerinde yer almaktadır. Ayrıca ayaküstü hızlı bir şekilde tüketilen poğaça çeşitleri doğru bir şekilde sunulmaktadır. Servis tabağına alınan poğaça çeşitleri genellikle sıcak sıcak tüketilmelidir. İsteğe ve damak zevkine göre bu poğaçaların arasına sıcakken tereyağı da sürülebilir.

|