Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Porsiyonluk Güveçlerde Pastırmalı Kaşarlı Humus


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Barbunya Tarifleri
Fava Tarifleri
İç Bakla Tarifleri
Kuru Börülce Tarifleri
Kuru Fasulye Tarifleri
Mercimek Tarifleri
Nohut Tarifleri
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Porsiyonluk Güveçlerde Pastırmalı Kaşarlı Humus

kadın hatun
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 08.03.2016
Mesajlar: 24
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc115387
Gönderme Tarihi: 09.Mar.2016
5,750 defa indirildi / yazdırıldı




100 gr pastırma
2 su bardağı nohut
1 su bardağı tahin
100 gr kaşar peyniri
2 diş sarımsak
1 adet limon
1 çay kaşığı kimyon
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz

2 su bardağı haşlanmış nohut robotta çekilir. 1 su bardağı tahine, 2 diş ezilmiş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, yarım çay bardağı su ve 1 çay kaşığı da tuz eklenir. 1 adet limonun suyu ve 1 çay kaşığı kimyonla birlikte nohutlara eklenip robotta pürüzsüz bir kıvam alana kadar çekilir. Porsiyonluk güveçlere paylaştırılıp düzgünce yayılır. Pastırmalar 2 yemek kaşığı yağda biraz kızartılır ve humusun üzerine döşenir. En üstüne kaşar peyniri rendesi koyulur.180 derece ısınmış fırında üzeri kızarana kadar tutulur.







Porsiyonluk Güveçlerde Pastırmalı Kaşarlı Humus Tarifleri İç Bakla Tarifleri



(1 adet Porsiyonluk Güveçlerde Pastırmalı Kaşarlı Humus 12,781 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort